Kijken door de ogen van het paard

"Kijken door de ogen van het paard" is het tweede boek van Annemarie. In het boek beginnen we met het natuurlijke gedrag van het paard, hoe leeft hij in het wild? En hoe is de werking van zijn zintuigen? Vervolgens gaan we in op de leerprincipes die wij gebruiken in onze training om je zo een beeld te geven hoe het paard bepaalde dingen leert. Het volgende hoofdstuk gaat over leiderschap en duidelijkheid. Welke oefeningen kun je gebruiken om je paard duidelijk te maken dat jij degene bent die de leiding heeft? 
Het laatste hoofdstuk van het boek staat vol uitdagingen die je tegen kunt komen in de dagelijkse omgang met je paard en hoe je deze kunt voorkomen of oplossen. Wat doe je als je paard bijt? Of wanneer hij de trailer uit stormt als je de achterstang dicht wilt doen?

Tussen de hoofdstukken door staan leuke anekdotes met cartoons van gekke of bijzondere dingen die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt. De prachtige foto's van Diana Bloemendal (Imadia) maken het boek helemaal af en zijn onmisbaar bij de praktische uitleg.

Het boek is te koop voor € 24,95 in onze webwinkel.