"Kijken door de ogen van de ander"

Geplaatst op 12-04-2016 11:33 uur

Zoals Johan Cruijff zei: ”winnen doe je met zijn allen”. Maar hoe maak je een winning team?

Op deze vraag gaan wij in tijdens het eerste deel van onze tweeluik: ”Door de ogen van een ander”!
Deze inspirerende tweeluik wordt u kosteloos aangeboden door Adecco Werving & Selectie. Het eerste deel van deze tweeluik vindt plaats op donderdag 26 mei aanstaande van 15:30 uur tot 20:00 uur in Nuenen.

Kleine nuances maken een wereld van verschil
Tijdens een unieke demonstratie van paardentrainster Annemarie van der Toorn wordt u de mogelijkheid geboden om door andere ogen in de spiegel te kijken. U ziet hoe en waarom subtiele verschillen in leiderschapsgedrag en communicatie een wereld van verschil maken!

Direct toepasbaar, direct meer resultaat
Dat levert boeiende, praktische, onthullende en vooral ook vermakelijke ervaringen op. En héél veel resultaat. Want met meer inzicht in onze leiderschapskwaliteiten zijn we beter in staat om een winning team om ons heen te verzamelen en te coachen!

Deze unieke tweeluik krijgt in het najaar een vervolg en is zodanig opgebouwd dat u ook een individuele sessie kunt bijwonen. Het effect is echter groter wanneer u bij beide sessies aan zult sluiten. 

Wilt u ook door andere ogen in de spiegel kijken?
U bent van harte welkom! Omdat er een beperkt aantal deelnemers mogelijk is, vragen wij u om tijdig uw aanwezigheid aan ons door te geven. U kunt een mail sturen naar Karen.coolegem@adecco.nl. Graag voor 9 mei aanstaande, want vol is vol. Na afloop van deze inspiratiesessie is er gelegenheid voor een hapje en een drankje om met elkaar de opgedane kennis te bespreken en ervaringen te delen. 

De workshop is uitermate geschikt voor HR-managers, directie en management met een beslissingsbevoegdheid om vacatures uit te zetten danwel werknemers aan te nemen.


terug